Bibliotecile Publice Teritoriale din Republica Moldova

Bibliotecile dezvoltă societăți

Posted on: septembrie 13, 2017

IMG_2437Biblioteca Municipală „Eugeniu Coșeriu” din municipiul Bălți a fost gazda unui nou eveniment care face parte din campania națională de promovare a bibliotecilor publice „Ne vedem la bibliotecă!” Iarmarocul Comunității cu susținerea bibliotecii moderne a fost organizat în parteneriat cu Autoritățile Publice Locale și AO IREX Moldova / Programul Novateca.

Evenimentul a avut loc în incinta Filialei pentru copii „Ion Creangă” a BM Bălți. Participanți au fost toate bibliotecile publice teritoriale din regiunea Centru-Nord, care au prezentat cele mai noi proiecte și servicii de bibliotecă de care beneficiază comunitățile lor. Un accent aparte în cadrul evenimentului a fost evidențierea colaborărilor de succes ale bibliotecilor cu partenerii locali și naționali din sectorul public și privat, aprecierea aportului voluntarilor din comunitate și menționarea rezultatelor impresionante obținute de biblioteci ca rezultat al activităților de Advocacy.

Publicul numeros,  participant la acest deosebit iarmaroc de idei și realizări ale lor, a făcut cunoștință cu multiple oferte de servicii și posibilități de dezvoltare în domeniile educație, sănătate, incluziune digitală, dezvoltare economică, socializare etc.,  de care pot beneficia membrii comunităților.  Astfel  bibliotecile publice contribuie din plin la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Cei prezenți la eveniment au fost invitați să participe la concursuri interactive,  master-klass, pauze dinamice. Au înnobilat atmosferea creativă pauzele muzicale și  flahmob-urile de promovare a lecturii, cărții, bibliotecii.

IMG_2358Participând la acest eveniment am menționat creativitatea deosebită de prezentare a ofertelor și serviciilor bibliotecilor publice, apreciind diversificarea continuă a activității lor și implicarea în dezvoltarea societății.

Pentru a vedea imagini de la eveniment accesați: https://www.facebook.com/pg/bibliotecipublicerm/photos/?tab=album&album_id=882752668544860

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Social

ADRESE BIBLIOTECI PUBLICE TERITORIALE RAIONALE / MUNICIPALE / ORĂȘENEȘTI

Blog Stats

  • 86.323 hits

Categorii

Contacte

022 240070; 022240443

9.00 -17.00

slideshare

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 22 de urmăritori

Niciun eveniment viitor

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: