Bibliotecile Publice Teritoriale din Republica Moldova

Iarmarocul Comunității cu susținerea bibliotecii moderne a ajuns în Chișinău

Posted on: septembrie 19, 2017

La Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” din Chișinău a avut loc a treia etapă a Iarmarocului Comunității cu susținerea bibliotecii moderne, organizat în cadrul campaniei „Ne vedem la bibliotecă!” în parteneriat cu Autoritățile Publice Locale și AO IREX Moldova / Programul „Novateca”. Au venit cu prezentări ale serviciilor inovatoare oferite comunității lor atât  bibliotecile publice din raioanele de centru ale Republicii Moldova – Ialoveni, Căușeni, Orhei, Strășeni, Șoldănești, Rezina, Hâncești, Anenii Noi, Ștefan Vodă și filialele BM „B. P. Hasdeu”,  cât și cei mai activi  parteneri locali și naționali din sectorul public și privat.

În susținerea și aprecierea bibliotecilor publice și a organizațiilor non-guvernamentale care contribuie la prosperarea comunității au prezentat pledoariile lor Lucia Caciuc-Roșioru, consilierul Primarului general pentru probleme sociale în cadrul Primăriei municipiului Chișinău ,  Vitalie Tarlev, viceministru al Tehnologiei Informaţiei și Comunicaţiilor, Violeta Bunescu, Senior Program Manager Novateca / IREX Moldova, Olimpia Bratu, manager Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj, România.

Comunicarea profesională și voia bună au fost vedetele acestei activități de amploare, în cadrul căreiea au fost promovate din plin importanța și necesitatea bibliotecilor pentru comunitate.

IMG_0144Participând la această activitate am constatat iarăși că inventivitatea bibliotecarilor nu are hotare. Doar astfel bibliotecile publice  se pot menține în atenția comunității și pot provoca mereu interesul unor noi  vizitatori să utilizeze serviciile oferite lor.

Pentru a vedea imagini de la acest eveniment accesați: https://www.facebook.com/pg/bibliotecipublicerm/photos/?tab=album&album_id=885749581578502

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Social

Blog Stats

  • 102.619 hits

Categorii

Contacte

022 240070; 022240443

9.00 -17.00

slideshare

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 26 de urmăritori

Niciun eveniment viitor

%d blogeri au apreciat: